Linkedin twitter


Previous Next

 

Nieuwsbrief2 EIP

Lichtbrief

AanmeldenNieuwsbrief

 

EngelenKaart EIP

Engelen boodschap

AanmeldenNieuwsbrief


Disclaimer

 
Deze website en de inhoud hiervan is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie verouderd, onvolledig of anderszins onjuist is. Fouten, in de gegevensverwerking, kunnen echter niet altijd voorkomen worden. Engelen in Praktijk sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze site, of met de tijdelijke onmogelijkheid om www.engeleninpraktijk.nl te kunnen raadplegen. 
De informatie op deze website wordt regelmatig geactualiseerd en eventuele wijzigingen  kunnen te allen tijde met onmiddelijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht. 

De teksten op en de inhoud van deze website zijn niet bedoeld en dienen niet te worden beschouwd als advies van welke aard dan ook. Neem bij gezondheidsklachten en bij twijfels rondom Jouw Gezondheid ALTIJD contact op met de Huisarts zodat deze je kan verwijzen naar de Juiste Vakmensen. De diverse activiteiten van Engelen in Praktijk kunnen als belangrijke aanvulling worden gezien op weg naar Jouw Meesterschap.
Jij Bent Vrij en Verantwoordelijk voor het Leven van Jouw Leven!
 
Cosmic & Flower remedies, meester- en aartsengelessences zijn natuurproducten en hiervan zijn geen schadelijke bijwerkingen bekend. De Kristallen die worden gebruikt behoren tot de Natuurlijke Rijkdommen van Moeder Aarde. Toch is het gebruik hiervan geheel op eigen risico en kan nooit een medische handeling vervangen, mocht deze noodzakelijk zijn. Neem bij gezondheidsklachten altijd eerst contact op met de huisarts. Dat is een voorwaarde voordat men op consult komt.
Drink na een Consult, Behandeling of Workshop voldoende water en/of kruidenthee. Daarnaast is het belangrijk om rekening te houden met mogelijke reacties van Jouw Lichaam. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld moeheid. Binnen enkele dagen verdwijnen eventuele reacties als vanzelf en ontstaat er een Nieuw Evenwicht. 
 
Engelen in Praktijk is niet aansprakelijk voor fysieke, materiële of immateriële schade ontstaan voor, tijdens of na deelname aan activiteiten in de breedste zin van het woord. 
 

 

Halo