Linkedin twitter


Previous Next

E-Book

 
WelkominMijnWereldDe Goddelijke E-Bookreeks Welkom in Mijn Wereld! is ontstaan omdat ik als kind zó graag deze informatie had willen lezen.
Geboren met het Goddelijk Bewustzijn waarin ik, stap voor stap mocht opstaan, heb geleefd als een buitenstaander. Ik hoorde nergens werkelijk bij.
Met een energie waarin ik geen herkenning en bevestiging kon vinden in de buitenwereld, maar waarin dezelfde buitenwereld zó goed wist te vertellen wat ik diende te doen en hoe ik mij zou moeten gedragen.
 
Het is tijd dat mensenkinderen van de nieuwe wereld de ruimte ontvangen om het leven van binnenuit te LEVEN.
 
De Goddelijke E-Bookreeks is bedoeld voor, hopelijk een steeds grotere groep mooie mensen, die behoefte hebben om wakker te worden én voor de Kanjers die zich (volledig) herkennen in de woorden en zinnen zodat deze E-Bookreeks een steuntje in de rug mag betekenen om de moedige stappen te zetten die passen bij het LEVEN van Goddelijk bewustzijn.  
 
Dé waarheid bestaat niet, daarom staan in ieder E-Book diverse Groei & Bloei Vragen vermeld, om door jou als lezer te worden beantwoord. Want het gaat tenslotte om jouw waarheid, de waarheid die resoneert bij hart, Ziel en weten.
  
De volgende titels zijn inmiddels te bestellen via de website: 
Checkbox smallest Wereld van Liefde! - Van niemand naar iemand
 
Checkbox smallest
Geboren worden, Leven, Sterven en Engelen
 
Checkbox smallest
Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam!
 
Checkbox smallest
Scholing, OnderWIJS in de Nieuwe Wereld en Anders Zijn!
 
Checkbox smallest Wereld van Communicatie!
 
Engelen in Praktijk heeft een extra website omtrent Welkom in Mijn Wereld gelanceerd. Wij nodigen je van harte uit om een kijkje te nemen! Op het moment dat je een E-Book bestelt op de betreffende website, kom je automatisch terecht op de vertrouwde website van Engelen in Praktijk voor de afhandeling van jouw bestelling. 
 
Wereld van Energie is de tweede reeks waarmee Engelen in Praktijk naar buiten treedt. De volgende titels zijn inmiddels te bestellen via de website:
Checkbox smallest Zwangerschap en Bevalling
 
Checkbox smallest
Onthecht gehecht
 
Checkbox smallest
Kinderen van de nieuwe wereld
 
Checkbox smallest (On)zin van trainingen en cursussen 
 
Tenslotte kan je het E-Book LEEF! 7 Tips om Jouw Leven werkelijk te Leven! bestellen. Het 1e E-Book waarmee Engelen in Praktijk naar buiten is getreden en nog steeds beschikbaar is om door jou te worden gelezen. 
 
Aan de linkerzijde van het beeldscherm staan de E-Books die jij kunt bestellen overzichtelijk op een rijtje. Het betreffen met alle Liefde geschreven én opgemaakte documenten in PDF-FormaatWel zo makkelijk in dagelijks gebruik!