Linkedin twitter


Previous Next

Ik Ben Perfect!

 
Gevangen in RelatiesTerugkijkend op mijn jeugd kan ik maar één conclusie trekken: Het was gewoonweg niet te doen om de energie waarmee ik geboren ben trouw te blijven.
Wél ben ik er steeds naar teruggekeerd. Omdat de drang, de energie, mij simpelweg steeds weer uitnodigde om met hernieuwd vertrouwen verder te gaan.
 
Maar daar sta je dan als mensenkind van de nieuwe wereld waarin ouders nog te veel en te vaak kinderen opvoeden zoals zijzelf zijn groot gebracht.
 
Terwijl het betreffende kind vraagt om een begeleiding vanuit het hart.
Want het hart weet de weg. 
Dat betekent luisteren, werkelijk luisteren naar jezelf, de andere ouder én het kind.
   
En aanwezig zijn om op te kunnen merken welke ingesleten patronen je (gedeeltelijk) onbewust meeneemt in de rol van ouder.
Zodat er ruimte ontstaat, vrijheid, voor een moeder en vader om in het ouderschap op te staan van binnenuit én voor het kind om de energie van Thuis trouw te blijven.
 
Wat heeft een mensenkind van de nieuwe wereld in het huidige schoolsysteem te zoeken?
Wat kan de lieverd leren van een systeem wat nog altijd veel te veel gebaseerd is op leren en luisteren van buiten naar binnen, en leraren en docenten die vaak nog onvoldoende het eigen innerlijk kind in alle Liefde hebben omarmd?
Het staat er krachtig en heel duidelijk vermeld en dat is ook nodig. 
Het is tijd om wakker te worden. 
 
Het is tijd om mensenkinderen van de nieuwe wereld vrij te laten om de energie, die ze van Thuis hebben meegebracht, trouw te kunnen laten blijven zodat ze het individuele levensdoel kunnen manifesteren. En niet de hoop, verlangens en gemiste kansen van (groot)ouders. 
Wat overigens niet betekent dat zij zich niet aan de afspraken die we met elkaar gemaakt hebben dienen te houden. 
 
Waar Engelen in Praktijk het wél over heeft is de hele lading van diep ingesleten patronen die we binnen families en collectief gezien, van generatie op generatie, doorgeven.  
Zodat je bij voorbaat al geen enkele kans hebt, juist omdat je die eerste periode zo bent overgeleverd aan degenen die je verzorgen. 
 
Toen ik mij eenmaal besefte dat ik vanaf geboorte een wonderschone energie mee heb gebracht naar Moeder Aarde en dat ik vanaf de start, en ook ver daarvoor, perfect ben en ook geweest, heeft dat een diepe pijn opgeroepen.
Pijn over wat we elkaar aan doen op deze prachtige planeet en pijn omdat we onvoldoende moed en vertrouwen hebben om diep ingesleten patronen te doorbreken. Pijn over dat we onvoldoende tot niet vanuit het hart leven. 
Want het hart weet de weg.  
 
Ik weet dat het onderdeel van mijn levensdoel is geweest om wie ik in wezen ben volledig kwijt te raken en er steeds krachtiger naar terug te keren zodat ik NU kan delen waar het aan schort. 
Zodat Engelen in Praktijk degenen die gereed zijn, om op een dieper niveau wakker te worden, ook aan te kunnen spreken. 
 
Omdat het tijd is voor een werkelijkheid vanuit het hart.
Waarin we weten dat we perfect zijn en ook altijd geweest en dus niet anders kunnen zien, horen en ervaren dat de ander ook volmaakt perfect is.
 
 
  
 

Halo