Linkedin twitter


Previous Next

Ik Ben Liefde

 
Marielle strandZou jij, jaar in jaar uit, dé Liefde delen via lichtbrieven, de sociale media en de mooie mensen die je ontmoet als je daar geen cent voor betaald zou krijgen?
 
Ben jij bereid om kennis en wijsheid te delen als het je, ogenschijnlijk, niets oplevert?
 
Zomaar even twee vragen in een werkelijkheid waarin geld en geld verdienen op allerlei manieren voorop staan.
Terwijl Moeder Aarde er zó behoefte aan heeft dat een veel grotere groep mensen afdaalt naar het mooie hart en gaat voelen zodat de kwetsuren kunnen worden geheeld en de innerlijke allesomvattende natuur in een prachtige en krachtige verbinding kan zijn met de uiterlijke allesomvattende natuur. 
 
Daarmee beweert Engelen in Praktijk niet dat je geen geld zou mogen verdienen en ook niet dat je van overvloed mag genieten. Want dat is wel degelijk de bedoeling van ons leven op deze prachtige planeet; om overvloedig te leven en beleven, boordevol met plezier en vreugde. Oh JA!
Maar overvloedig leven is zoveel meer als geld verdienen alleen.  
In 2013 heb ik er lezingen over mogen geven op locatie. 
 
Ik heb de roep van mijn Ziel gevolgd door de afgelopen jaren heel veel te delen vanuit de onuitputtelijke stroom van wijsheid en Liefde. Bovenal heb ik daar heel veel plezier aan beleefd; want het is zó fijn om datgene wat je weet te kunnen en mogen delen!
Dat is 1.
Tegelijkertijd snapte ik de ballen van mijn leven en waarom het onmogelijk bleek om structureel geld te verdienen. Terwijl ik in het verleden, in het bedrijfsleven, een meer dan goed salaris heb verdiend. Deze vraag kan alleen beantwoord worden als je de oorsprong erbij haalt, namelijk als het de bedoeling is om ervaringen, of beter bekend als 'vorig levens', uit te werken.
In het E-Book Wereld van Liefde! staan de ervaringen die ik, samen met betrokkenen, uit te werken had en je daardoor stevig op de plaats houden. 
Dat is 2.
 
Ik weet tot aan mijn kleinste tenen aan toe hoe diep de mensheid kan afzakken in duisternis en hoe duister we kunnen handelen. Niemand uitgezonderd.
Maar ik weet ook tot aan elke cel in mijn lichaam hoe groots in Liefde en Licht we zijn en kunnen communiceren en handelen vanuit de allesomvattende Liefde en het zuivere Licht. 
 
Daarom sta ik enthousiast in het leven en zie ik overal Lichtpuntjes én heeft het mij geholpen om de route die ik mocht afleggen, te LEVEN en te beleven. Je leest er alles over in de E-Bookreeds Welkom in Mijn Wereld! 
Want als er weinig tot niets gaat zoals je hoopt, verwacht en verlangt, is het de bedoeling om toch volledig het leven te omarmen.
Om te LEVEN!
En dat kan een pittige uitdaging betekenen in een werkelijkheid waarin uiterlijk vertoon en succesverhalen krachtig worden gedeeld. 
 
 
Verbinding
 
Maar wat is succesvol zijn?
Wat is een succesvol leven?
Wanneer ben je succesvol conform jouw hart en Ziel?
 
We weten dat het ons geboorterecht is om gezond te zijn, vrij te zijn, te genieten en plezier te maken, in overvloed te leven, dé Liefde volledig te ervaren en vanuit het eenheidsbewustzijn SAMEN een verbindend leven te vieren. 
Ja, en tegelijkertijd zijn we op individueel en collectief gebied ons krachtig en prachtig aan het uitkleden van wat we niet zijn en ook nooit geweest. Juist de stukken die we collectief en individueel onder het vloerkleed zouden willen schuiven, worden nu volledig in het Licht gezet zodat we tot krachtig bewustzijn kunnen komen.   
 
Het mooie mens die een ernstige ziekte heeft te ervaren en daaraan komt te overlijden, heeft het niet beter of slechter gedaan dan de persoon die met een succesvol verhaal naar buiten treedt en wederom in gezondheid is opgestaan. Het ene is niet beter als het andere. 
 
De ZZP'er die bakken met geld verdient, heeft het niet beter of slechter gedaan dan degene die nauwelijks kan rondkomen. Het ene is niet beter of slechter dan het andere. Het betreffen twee uitersten van hetzelfde thema; één energie. 
Wat wil tot bewustzijn komen en mag ervaren worden tot aan de kleinste tenen aan toe?
 
Engelenboodschap04
 
Op het moment dat de levensles voltooid is ontstaat er ruimte voor het nieuwe; dat voel je, dat weet je. 
De energie resoneert door te bubbelen en bruisen; het is tijd om met jouw creatiekracht de kwaliteiten, gaven en talenten die je hebt meegenomen in dit leven op allerlei wijzen te manifesteren. 
Je bent letterlijk op een dieper niveau wakker geworden.
 
En onderweg?
Weet dat er een Universum boordevol aan hulp en ondersteuning aanwezig is om jou te bij te staan op de momenten dat je het nodig hebt.
Je bent niet alleen.  
 
Engelen in Praktijk begeleidt je met alle Liefde op de momenten dat het nodig of wenselijk is.
Weet dat je van harte welkom bent voor een Consult.
 
  

Halo