Linkedin twitter


Previous Next

Ik Ben God

 
Gevangen in RelatiesElke dag kan ik dat met wat meer overtuiging, vertrouwen en Liefde voor mezelf voelen, uitspreken en bovenal Zijn.
Maar wie wil nu God Zijn op deze prachtige planeet waar de energie nog alles behalve is waar je zou willen Leven, waar je zou willen Zijn?
 
Ik schrijf het exact op hoe ik het al die jaren heb gevoeld en nog steeds wel af en toe. In en vanuit het besef dat mijn ervaring de ervaring van velen is.
En daarom treed ik ermee naar buiten.
Niet omdat ik het zo grappig vind.
 
Geboren worden met een bewuste bewustwording omtrent Vorige Levens, of waar ik liever spreek over ervaringen, die stevig hebben huisgehouden in mijn leven. En zoveel kunnen voelen en ervaren van het oneindige Universum. 
Daar sta je dan als klein groots mensenkind in een werkelijkheid die Vorige Levens, communiceren met het Universum in allerlei verschijningsvormen en het Goddelijk Bewustzijn afwijst. Dat was in de jaren zeventig en tachtig van de afgelopen eeuw zo en grote groepen mensen staan er nog steeds onvoldoende tot helemaal niet voor open.
 
Of zoals iemand laatst tegen mij zei: Ik had nooit op jouw website gekomen, omdat het woord Engelen in de titel staat, maar er staan verdomd interessante artikelen vermeld!
 
Ik was wél dat kind met een hele wereld te beleven, waar de buitenwereld nog niets mee kon. Maar ik was ook een kind die wilde leren en ontdekken door zich te spiegelen aan anderen. Dat was onmogelijk omdat er geen referentiekader aanwezig was. Het is geen leven kan ik je vertellen, als er van alles te voelen en ervaren is van Vorige Levens, Engelen, Licht- en Liefdewezens, overleden dierbaren en je het niet kunt plaatsen in de werkelijkheid van alle dag. Het is er niet en toch ook weer levensecht wel.
 
Gelukkig is er nu veel meer sprake van openheid op dat gebied, maar dat is ook wel hoognodig. Want nog steeds lopen grote groepen kleine en grote(re) grootste mensenkinderen zich stuk tegen de grenzen van het beperkte bewustzijn hier op deze prachtige planeet. Als je het met de uiterlijke ogen niet kunt zien en met de verstopte oren niet kunt horen, dan is het er niet. Duh!  
 
Mijn Goddelijk Bewustzijn uit zich in het feit dat ik niets, maar dan ook helemaal niets, buiten mezelf kon en kan vinden. De verantwoordelijkheid voor het LEVEN van mijn leven mag volledig en geheel van binnenuit komen. En dat is om de drommel niet makkelijk omdat we een werkelijkheid hebben gecreërd dat je naar de ander dient te luisteren, zijnde als kind naar de ouders/verzorgers en natuurlijk naar de leraren en docenten.
De allesomvattende binnenwereld ontvangt nog veel te weinig ruimte om zich van binnen naar buiten te manifesteren.
 
Wat zoveel betekent dat ik heel veel overtuigingen heb uitgekleed van datgene wat ik niet ben en ook nooit geweest. En deze allesomvattende levenservaring heeft er toe geleid dat ik maar liefst 5 E-Books heb mogen schrijven onder de overkoepelende titel Welkom in Mijn Wereld! Inspiratie en levenservaring in overvloed. Maar er staan vele Groei & Bloei Vragen in de verschillende E-Books, omdat ik de lezer graag wil uitnodigen om bij zijn/haar waarheid uit te komen. Want daar gaat het om. 
 
Marielle Kroon
 
 
Als je mij volgt via de Lichtbrief en de diverse Sociale Media, dan weet je dat ik in en vanuit alle Liefde communiceer. Ik maak werkelijk contact met de ander. En dat doe ik heel bewust vanuit datgene wat ik zelf in mijn leven heb gemist, maar NU is het om, van binnen naar buiten, een krachtig voorbeeld te kunnen zijn. Of zoals een LinkedIn-contact mij schreef: "Normaal ben ik niet zo open, maar jouw lieve manier van schrijven spoorde mij op een bijzondere manier aan vandaar."  
Simpelweg een vriendelijk woord, aandacht voor de ander, de ander werkelijk zien in het moment, geeft een waardevol lichtpuntje waarop de ander weer verder kan bewegen. Op deze manier helpen we elkaar te groeien en bloeien tot degenen wie we werkelijk zijn en ook altijd geweest.  
 
Ik geef je de liefdevolle uitnodiging mee om veel meer te gaan luisteren naar de ander. Bij vele klanten zit het prachtige keelgebied volledig dicht en komen er dikke tranen op het moment dat de Healing de betreffende persoon aanspoort om zich uit te gaan spreken vanuit het mooie hart. 
Want daarin zijn we om de drommel niet liefdevol naar elkaar.
Eerder geven we elkaar nog een schop toe in plaats van een waardevol moment waarin je onvoorwaardelijk luistert naar datgene wat de ander te vertellen heeft.
Maar deze harde werkelijkheid waaraan we zelf hebben meegewerkt, kunnen we met ingang van heden ook weer zachter en liefdevoller maken voor jezelf, de ander en het totaal. We hebben elkaar namelijk nodig lieverd. Ik leer van jou en jij leert van mij. 
 
Jaren geleden heb ik een Engelenboodschap ontvangen die ik graag met je deel, omdat deze voor vele mensen van toepassing is:
 
Wat voelbaar is rondom is de angst voor de leegte, 
doch ik zeg U
Wees niet bang voor deze leegte. 
Uw toekomst mag leeg worden
zodat u deze leegte zelf kunt invullen
met de behoefte van het moment.
Luister naar de stem die u de volheid en
die u de vervulling zal brengen
waarnaar u zoekt. 
 
 
En ja, ik heb een grote angst voor de leegte gekend. Hoe kan het ook anders in een werkelijkheid waarin we door het leven rennen en alleen tot stilstand komen als we daartoe door omstandigheden worden gedwongen?
Ik heb het mij onderweg enorm lastig gemaakt omdat ik zinvol bezig wilde zijn. Inmiddels weet ik dat ik enorm zinvol ben omdat ik mij op een diep niveau heb uitgekleed zodat mijn binnenwereld zichtbaar is voor de buitenwereld. Geen masker, geen spelletje, maar zuiver bewustzijn. En dat verdiept zich elke dag. Daarmee inspireer ik steeds meer mensen die zich daarvoor open willen en kunnen stellen. 
Ik mocht de overtuigingen die te maken hebben met succesvol zijn, nuttig bezig zijn etc. tot aan mijn kleinste tenen aan toe uitkleden, omdat deze alleen iets zeggen over de werkelijkheid die we zo goed kennen, maar niets over waar we naar toe bewegen.
 
 
Creeer jouw leven 
 
Ik heb steeds minder nodig, voel een grote dankbaarheid voor het leven zelf en kan mijn Goddelijkheid steeds krachtiger en prachtiger LEVEN.
Feitelijk zijn de Vorige Levens daarin een groot cadeau geweest.
Immers, als je niets van jezelf én het leven wat je mag Leven snapt en bovenal dat je gevangen zit in een energetische gevangenis waarvan je de sleutel niet kunt vinden om jezelf te bevrijden, dan blijft er één route over: Steeds dieper jezelf naar binnen keren en nergens de Liefde nog zoeken om in plaats daarvan zelf in alle Liefde op te staan.   
Mijn leven is niet verlopen conform vriendjes hoop, verwachting en verlangen, maar heeft mij daarentegen zoveel gebracht. En met deze wijsheid treed ik graag naar buiten, voor degenen die daarvoor openstaan. Op YouTube staan vele filmpjes gereed om bekeken te worden. 
 
Ik raad je aan om het E-Book Wereld van Liefde! - Van niemand naar iemand te bestellen en te lezen, juist omdat ik daar uitgebreid heb mogen vertellen over de diverse Vorige Levens die ik uit te werken had en hoe deze perfect in elkaar zijn overgelopen, als zijnde een complete puzzel. 
In het allesomvattende Universum komen geen vergissingen voor en hebben wij als mensheid té weinig vertrouwen in onze individuele Grootsheid en datgene wat we kunnen manifesteren op deze prachtige planeet. 
 
Dank je wel voor jouw aandacht en dat je de ruimte hebt genomen om in alle rust het artikel te lezen. Neem datgene wat het artikel jou gebracht heeft mee in het LEVEN van jouw leven. 
 
Heb je ondersteuning nodig onderweg?
Weet dat je van harte welkom bent voor een Consult.
 
  

Halo