Linkedin twitter


Previous Next

Gevangen in scholing

 
GevangenInScholingMet de energie van de nieuwe wereld rondlopen in de huidige werkelijkheid, het uitwerken op bewust niveau van 4 Ervaringen (ook wel vorige levens genoemd) én het onvoldoende ingedaald zijn in mijn lichaam had ik meer dan voldoende op mijn bordje.
 
Het juiste antwoord was om mij, hoe klein dan ook, met de billen in de achtertuin te zetten en door middel van het contact met de natuur in verbinding met mezelf te zijn.  
 
Om van daaruit de leerbehoefte te kunnen laten ontstaan, op eigenwijze
Begin jaren 70 van de afgelopen eeuw was daar nog helemaal geen bewustzijn over aanwezig, dus hup-a-kee naar de peuterschool. 
  

Het is tijd voor verandering!
Destijds was ik drie jaar en inmiddels loop ik 44 jaar op Moeder Aarde rond.
En potverdorie zeg, het systeem bestaat nog steeds in de vorm die ook al niet passend was voor mij in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw!
 
Alleen laten grote groepen volmaakte kleine en grotere grootse mensenkinderen nu duidelijk weten dat het tijd is, de hoogste tijd, voor verandering. Vele kinderen lopen letterlijk stuk op het onderwijs, ouders lopen te leuren met volmaakte kinderen die op geen enkele school meer welkom zijn etc. etc.
We weten wat er mis is en nu is het de bedoeling om het vuur in ons mooie hart aan te steken.
 
Engelen in Praktijk komt graag, op uitnodiging, langs voor een lezing in en vanuit interactie met de aanwezigen. Om samen met ouders, opa's en oma's, tantes en ooms, leraren, docenten en begeleiders én een ieder die de schoolcarrière heeft doorlopen, de verouderde overtuigingen uit te kleden als het om scholing en onderwijs gaat. 
 
Lezing
  
Ik hoor je bijna al denken... Dat kan niet...
Wij kunnen de nieuwe wereld niet creëren. 
Dat kunnen we wél lieverd, want de nieuwe wereld bestaat in ons hart. 
Alleen is het belangrijk om weer volledig in contact met het mooie hart te komen en daar bovenal naar te gaan luisteren. 
De nieuwe wereld ontstaat van binnen naar buiten.
 
In en vanuit alle vrijheid.
Samen.
    

Halo