Linkedin twitter


Previous Next

Energie van Geld

 
Jouw InvesteringMariëlle Kroon, van Engelen in Praktijk, heeft veel te vertellen over geld omdat zij hierin 10 jaar heeft vast gezeten.
 
Mariëlle heeft in 2003 haar goed betaalde baan als Personeelsadviseur in de wilgen gehangen. Vanaf dat moment heeft ze bijna 5 jaar in de leegte doorgebracht, om zich uit te kleden van wat ze niet is en ook nooit geweest. 
 
In 2008 is Engelen in Praktijk gestart en heeft Mariëlle flink lopen worstelen met de vergoeding, juist omdat ze zo in verbinding staat met de Energie van Geld
Mariëlle wil daar graag over vertellen; over haar Wereld met Geld én voorbij geld en geld verdienen. Om in deze energie te blijven heeft ze gezocht naar een passende ruimte om deze Lezing te kunnen houden.
Vanuit het principe dat er géén geld wordt betaald én ontvangen gedurende deze middag. 
Vanuit een krachtige kwetsbaarheid heeft Mariëlle haar ervaring van de afgelopen 10 jaar over geld gedeeld op Facebook, met de vraag: Wie gunt mij een passende ruimte om een Lezing te houden?
Wendelien Geurkink, van het bedrijf Smile Software te 's Hertogenbosch, heeft op deze update gereageerd en een prachtige ruimte beschikbaar gesteld!
De stroom is daardoor in een prachtige beweging gekomen!
 
Op zaterdagmiddag 19 oktober 2013 heeft Mariëlle een prachtige Lezing gegeven met als titel "Een werkelijkheid voorbij Geld en Geld verdienen; een Wereld te ontdekken!"  
De onderstaande thema's zijn daarbij aan de orde gekomen:  
 
Checkbox smallest
De Energie van genoeg; geld verdienen vanuit de nieuwe energie;
 
Checkbox smallest
 van Doen / Presteren naar Zijn;
 
Checkbox smallest
 de stroom van onvoorwaardelijk geven en ontvangen;
 
Checkbox smallest
 afhankelijkheid vs onafhankelijkheid zowel in relaties als op collectief niveau;
 
Checkbox smallest
 spiritualiteit vs geld ontvangen;
 
Checkbox smallest
 de weg naar, en de verbinding vanuit, het hart;
 
Checkbox smallest  waardevol Zijn!
 
 
Op 2 november 2013 heeft de Lezing in Nijmegen plaats gevonden. 
 
Asje van Hout heeft een Open Atelier in Roosendaal en het stokje met alle Liefde overgenomen. Op 28 december 2013 heeft Engelen in Praktijk de Lezing in Roosendaal gegeven. 
 
Reacties van deelnemers:  
Mooie, inspirerende Lezing en samenzijn. Veel herkenning, ik werd diverse malen intens geraakt. Dank hiervoor!
 
Prachtige, mooie en bovenal stoere vrouw! Jij hebt mij geraakt met jouw verhaal, het was heerlijk om de verbinding en stroming in de groep te voelen. Deze middag waren wij één; zonder geld hadden wij een rijke middag. Ik dank hiervoor!
 
Mariëlle, dank je wel voor jouw krachtige, kwetsbare verhaal!
 
Het was een erg mooi en inspirerend verhaal. Heerlijk om vanuit mijn hart te luisteren naar je verhaal. (H)erkenning ten over!! Dank je wel mooie vrouw en alle andere mooie aanwezigen!
 
Wat was het een bijzondere ontmoeting; ik heb ervan genoten! Het voelde met al die verbindingen als een soort van thuiskomen bij de Lezing van Engelen in Praktijk! Dank je wel Mariëlle hiervoor. 
 
Heerlijk aan het nagenieten van de Lezing van Mariëlle over de Energie van Geld; een verhelderend en duidelijk verhaal waar ik mij in kon vinden. Alles werd gehusseld en weer eens duidelijk strategisch in volgorde gezet. Dit zijn van die dagen met een sterretje die je laten stromen. Ik bedank Engelen in Praktijk; ik heb genoten! 
Lezing Roosendaal
 
 
 
 
 
 
 
Asje van Hout, van het Open Atelier te Roosendaal, overhandigt na de Lezing een prachtige Levensboom, gebakken in glas, aan Mariëlle Kroon van Engelen in Praktijk.  
 
 
 
 
 
 
 
Halo