Linkedin twitter


Previous Next

De cirkel is rond: 1945 - 2015!

 MarielleKroon
Het huidige artikel hoort bij de Lichtbrief met dezelfde titel die op 26 april 2015 is verstuurd. De reden dat er een aparte bijlage is toegevoegd aan de betreffende Lichtbrief is om de Wereld van Energie in het volle licht te zetten. 
De wereld achter het uiterlijk vertoon, de woorden die je wel of juist niet uitspreekt en de handelingen die je verricht. Klopt de energie (voelbaar) met wat zichtbaar en hoorbaar is met de uiterlijke ogen en oren? 
 
Ik heb, tientallen jaren lang, in verschillende gradaties van heftigheid, in een energetische gevangenis gezeten en de bedoeling daarvan is om daar NU krachtig mee naar buiten te treden. Dat gebeurt natuurlijk al via de E-Bookreeks Welkom in Mijn Wereld waarvan er inmiddels verschillende versies beschikbaar zijn. 
Vandaag, op mijn geboortedag, zal ik naar aanleiding van de geboortedatum en geboortetijd uitleg geven dat deze energetische gevangenis bij aanvang van mijn leven al bekend is gemaakt.  
Het is namelijk de hoogste tijd om wakker te worden lieverd, de oogkleppen af te zetten, de oren te openen en een mooie wereld te ontdekken!
 
Geboortedatum:
26 - 04 - 1971
Geboortetijd:
22:11 uur
 
In de geboortedatum is zichtbaar dat ik, op bewust niveau, vier ervaringen uitwerk in dit leven, ook wel vorige levens genoemd. Aangezien de tijdbeleving een typisch dingetje is waarmee we onszelf genadeloos hebben vastgezet de afgelopen eeuwen, gebruiken we bij Engelen in Praktijk liever het woord ervaringen. Juist omdat alles één is. Op het moment dat je in het huidige leven steeds krachtiger tot bewustzijn komt, komen de ervaringen ook steeds meer tot rust. Je hebt immers jouw Licht laten schijnen over datgene wat gezien, gehoord en ervaren wil worden.  
De vier ervaringen zijn dus zichtbaar in de geboortemaand april, zijnde de 4e maand van onze bekende kalender. 
 
Als je 26 (geboortedag) aftrekt van 1971 (geboortejaar) kom je uit bij 1945, het jaar waarin ik de vorige ervaring, met miljoenen andere mooie mensen, heb afgesloten. 
 
De geboortetijd, zijnde 22:11 uur, verwijst specifiek naar de twee ervaringen die ik met twee mooie mannen heb mogen uitwerken. De getallen staan voor de jaren dat ik, met betrekking tot de ervaring, heb vastgezeten in de energie. Daarnaast zijn 22 en 11 meestergetallen en verwijzen ze naar mijn Meesterschap, of welk woord Engelen in Praktijk ook wel gebruikt: Mijn Grootsheid.  
Uiteraard is het besef rondom de achtergrond van de geboortedatum en geboortetijd pas veel later tot stand gekomen. Alles ontstaat op het juiste moment en dat is goed zoals het IS. (En dat begrijp je natuurlijk achteraf als de ervaring is doorleefd en je weet wat het je heeft gebracht. In de intensiteit van de betreffende ervaring kan het alles behalve als een feestje aanvoelen! :-) )
 
De vier ervaringen zijn actief geworden, in energetisch opzicht, na een traumatische ziekenhuisperiode op 1.5 jarige leeftijd. Ik verwijs je naar de E-Bookreeks Welkom in Mijn Wereld voor de achtergrond en invloed van deze gebeurtenis. Mijn Verhaal is jouw verhaal, alleen in een ander uiterlijk jasje verpakt, en daarom is het zo belangrijk dat ik, in en vanuit een krachtige kwetsbaarheid, met deze E-Bookserie naar buiten treed. 
 
In het kort zullen de vier ervaringen beschreven worden:
  
 Onvoorwaardelijke Liefde en Eenheidsbewustzijn
Op 16 jarige leeftijd krijg ik mijn eerste echte vriendje. Op de zaterdagavond dat hij mij voor het eerst thuisbrengt, hebben we lange tijd in de voortuin gestaan met de armen om elkaar heen geslagen. In volledige verbinding Zijn op alle niveaus. Tot het moment dat ik naar binnen wordt geroepen. We geven snel een eerste kus; er hoefte immers niets gedaan te worden, we waren reeds volmaakt in verbinding.
We krijgen in totaal, in een periode van 3 jaar, een relatie van 2 keer exact de periode 1 jaar en 3 maanden, met een tussenperiode dat het tijdelijk 'uit' is geweest.
Hij besteed weinig aandacht aan mij; op deze leeftijd zijn vrienden en sporten nog veel belangrijker dan een vriendinnetje én hij spiegelt mij de ervaring die op een veel later moment in mijn leven tot bewustzijn mag komen. Maar op de momenten dat ik achterop zit bij hem op de brommer voel ik meteen de allesomvattende verbinding. Deze ritjes mogen van mij oneindig duren.
 
Op 19 jarige leeftijd maakt hij het definitief uit en loopt simpelweg mijn leven uit. Ik voel mij woedend, niet te kort en gooi een pen naar de deur die hij net heeft dichtgedaan en schreeuw "we zijn nog niet klaar!"
Hij heeft gelijk dat we in 1990 absoluut klaar zijn met de invulling van onze verbinding en ik heb ook gelijk. 
 
In de periode daarna is het lastig loskomen van hem en het enige wat ik te horen krijg is dat het "iets karmisch is". Daar kan ik het mee doen. 
Mijn leven gaat verder en tegelijkertijd ontbreekt er wat. Maar wat dan?
En bovendien snap ik de ballen waar ik eindig en de ander begint; een complete brei van voelen & ervaren. 
 
September 2012 keert hij terug in mijn leven omdat hij zich aanmeldt als follower op Twitter (@EngelinPraktijk).
Daarmee is hij de 22 in de geboortetijd. 
 
 
 Liefde IS
Met mijn geboorteouders deel ik een ervaring in de heuvels van Engeland. Ook in deze ervaring spelen we de rollen zoals we ook in het huidige leven tot elkaar staan. We zijn op de vlucht met duizenden mensen en in de hectiek van het moment raken we elkaar kwijt. Een traumatische ervaring.
In dit leven komt dat tot uiting dat we elkaar niet kunnen vinden en dat we bovenal de neiging hebben om elkaar vast te zetten, vanuit de onderliggende angst om te verliezen. De ander vastzetten kan alleen maar vanuit de voorwaardelijke Liefde die eisen en regels stelt aan de uitvoering van deze Liefde én onduidelijkheid over de verantwoordelijkheid van de rol die je speelt. Een rol waar zoveel overtuigingen over zijn ontstaan door de eeuwen heen. "Zo gedraagt een moeder zich en zo behoort een kind zich te gedragen". 
 
Daarnaast speelt in het huidige leven dat we als gezin te maken hebben gehad met een levensbedreigende ziekte. Mijn geboortebroer heeft Leukemie gehad met verschillende recidieven, zijnde terugkeer van de ziekte. Ik verwijs je graag naar het E-Book Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam! voor een uitgebreide beschrijving, vanuit verschillende invalshoeken, over deze periode en bovenal dat we ons met verouderde overtuigigen (volledig) hebben vastgezet in ziekte en ongemak. 
 
Ik was 8 en hij 5 jaar toen de ziekte zich ontwikkelde en 15 jaar later werd hij officieel hersteld verklaard. Een levensbedreigende ziekte heeft een ontwrichtende werking op een gezinssamenstelling en maar al te vaak bevind je je samen in "standje overleven". De uitnodiging is om na zo'n bepalende periode de energie om te draaien, om zo letterlijk een nieuw begin te maken. Om met een ritueel het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen. Welke rol wil jij vervullen vanaf heden en waarom?
Alleen dringt dat besef bij geen van ons allen door en blijven we dezelfde rolverdeling hanteren die we de 15 jaar daarvoor ook hebben vervuld. Alleen heeft dat geen betrekking meer op het heden, maar enkel en alleen op het verleden. 
 
  
 Seksualiteit
De wijze waarop we op Moeder Aarde omgaan met seksualiteit en de wijze waarop daarover wordt gepraat alsmede door de media in het licht wordt gezet is niet de mijne. Ik kan mijn weg er niet in vinden en voel mij bovenal enorm onveilig in verbinding met de ander. De kunst is om er bij te blijven en niet uit te treden, maar hoe doe je dat dan? Hoe blijf je erbij als de ander ook op energetisch niveau niet of onvoldoende aanwezig is? Wat ben je feitelijk aan het doen "met elkaar" als je er allebei niet (voldoende) met hoofd en/of hart bij bent betrokken?
Ik worstel en het helpt ook niet bepaald dat we er op Moeder Aarde niet zo makkelijk over kunnen praten.
Er wordt gezegd dat "ik in mijn seksualiteit mag opstaan", maar hoe doe je dat?
 
In 2006 komt mijn lieve man in het ziekenhuis terecht met een Heatstroke. 's Avonds laat sta ik op de intensive care naast het bed waarin de lieverd naakt ligt, aan handen en voeten vastgebonden. Hij beweegt druk met zijn hoofd en is buiten kennis. Ik weet dat hij mij op een ander niveau kan horen en praat tegen hem en streel zachtjes zijn hoofd. Het raakt mij enorm op een diep niveau.
's Nachts droom ik dat de lieverd, met alle ziekenhuisslangen nog om en aan zijn lichaam, naar huis komt om mij aan te vallen. 's Morgens bij het wakker worden besef ik dat ik angst voel voor mijn man. Maar waarom dan?
De zorg voor de lieverd brengt mij weer bij de orde van de dag en de ervaring verdwijnt naar de achtergrond.   
 
  
 2012
In 2012 komt de persoon die voor het getal 22 staat in de geboortetijd terug in mijn leven en hij brengt, op energetisch niveau, mijn seksualiteit mee. Alsjeblieft, veel plezier ermee!
Mijn lichaam komt tot leven en bovenal worden de lichaamscellen in mijn vagina wakker. Met daarmee een hele rits aan overtuigingen over wat je wel en niet zou mogen voelen & ervaren en een schroom om op straat even flink te krabben. Net zoals je bij jeuk over de rug of over de arm krabt.
Waarom voelt het dan toch anders als ik mijn elleboog krab of de vagina?
Daar zou geen verschil in beleving in hoeven zijn.
Toch?
Met mijn seksualiteit komt ook de daadkracht tevoorschijn. Seksualiteit is een volmaakte en wonderschone levensenergie en heeft niets, maar dan ook helemaal niets te maken met het slappe aftreksel wat we op Moeder Aarde van seksualiteit maken (om maar even in de beeldspraak te blijven.)
Zonder de aanwezigheid van jouw seksualiteit is een vergelijking met een poppetje met een ronde onderkant aan de orde. Het wordt bij elke tegenwind uit evenwicht gebracht en kan zichzelf onvoldoende krachtig neerzetten.
 
Met de terugkeer van Dé Liefde kunnen de ervaringen tot bewustzijn worden gebracht. Er is immers liefde nodig om met diepliggende stukken aan de slag te gaan. Op de ochtend van een lesdag NLP Master voel ik mij volledig uit evenwicht en gedurende de rit naar Utrecht gebruik ik diverse technieken om te bekijken waar mijn innerlijk kind in is geraakt. Want dat heb ik mij de afgelopen jaren aangeleerd om mezelf op een diep niveau uit te zuiveren van wat ik niet ben zodat ik steeds beter in verbinding met mezelf kan blijven. Daar zit een enorme drive achter en is de weg in alle energie die te voelen & ervaren is. 
Maar op deze ochtend op weg naar Utrecht lukt het mij niet om helderheid te verkrijgen en de onevenwichtigheid blijft. 
Tot er halverwege de ochtend een SMS-bericht binnenkomt; "ik heb vannacht met mijn vrouw ruzie gehad over jou. Het lijkt mij handig als ik het je even meld."
Direct is de onevenwichtigheid weg en.... valt als een mokerslag het diepe weten binnen dat ik voor een lange periode mijn geboortefamilie in energie heb gedragen, alsmede de twee mooie mannen waarmee ik een ervaring deel. Vandaar dat het zo'n soepzooitje was qua energieën en ik maar blijven helen tot ik een ons woog!
Feitelijk heb ik emoties proberen te helen van de ander en dat kon ook alleen gebeuren omdat er geen duidelijkheid bestond over waar ik eindig en de ander begint. 
We vervullen in heftige perioden allemaal, bewust of onbewust, bepaalde rollen die het beste bij ons past en daarom is het ook zo belangrijk om rollen te evalueren. 
 
Het bewustzijn geeft de mogelijkheid om te stoppen met de rol die ik tientallen jaren heb vervuld. En ik snap meteen ook de intense moeheid die ik voor een
lange periode heb ervaren (zie daarvoor het E-BookVerbinding "Gezondheid vs Ziekte, Schoonheid en een Volmaakt Lichaam!" waarbij ik uitgebreid stilsta bij intense moeheid en de mogelijke oorzaken daarvan.)
 
  
 Ik heb een Moeder!
In 2013 mag ik VOELEN dat ik een moeder heb. Zolang naar haar gezocht, nooit gevonden en nu IS ze er helemaal. Ik heb in de kamer lopen dansen van blijdschap en vervolgens kwam er diep verdriet opborrelen van alles wat niet zo heeft mogen zijn. 
 
Stap voor stap geef ik mijn rol als dochter en zus in het geboortegezin definitief op, met een liefdevolle uitnodiging om mee te bewegen in energie. Maar deze keer mag het de energie van de nieuwe wereld zijn en bovenal de onvoorwaardelijke Liefde. Door de daadkracht kan ik nu, letterlijk en figuurlijk, met mijn vuist op tafel slaan om krachtig de grenzen aan te geven.
 
In dezelfde periode komt de ervaring met mijn lieve man tot bewustzijn, die de 11 in de geboortetijd vertegenwoordigt. Hij heeft mij in deze ervaring seksueel misbruikt en als gevangene gehouden in een schuur, aan handen en voeten gebonden. "Toevallig" heb ik de volgende ochtend een afspraak met zielenvriendin Hanneke. Zij begint mijn tranen te huilen en maakt zo een begin om uit mijn mooie koppie te komen en de ervaring volledig in te laten dalen. Een periode van acceptatie, aanvaarding en loslaten op het allerdiepste niveau volgt.
Het liefdevolle Universum heeft mij in 2006 haarfijn de ervaring laten zien in het ziekenhuis...
   
Vanaf 1.5 jarige leeftijd hangt seksueel misbruik als energie om mij heen. Mijn moeder heeft in deze periode de vraag gesteld die je feitelijk niet wilt stellen en mijn vader heeft deze vraag beantwoord die je niet zou willen beantwoorden. Maar ik ben dankbaar dat ze woorden heeft gegeven aan wat voelbaar was, om mij zodoende in bescherming te kunnen nemen indien nodig. 
 
De reden dat ik zo uitgebreid bij deze ervaringen stil blijf staan is omdat we zo weinig aandacht besteden aan de Wereld van Energie en daar is, zeker als het
om een beladen onderwerp als seksualiteit gaat, een belangrijke wereld te winnen! 
 
Stap voor stap sta ik op in mijn seksualiteit, waar ik steeds duidelijker besef dat het een opstaan in mijn vagina betreft. Opstaan in mijn vrouwelijkheid, van binnen naar buiten. Door steeds meer met mezelf in verbinding te zijn kan ik de persoon die het getal 22 vertegenwoordigt ook steeds meer loslaten. We zijn in onvoorwaardelijke Liefde en eenheidsbewustzijn verbonden en dat blijft zo, maar allebei getrouwd met een ander. Beide partners hebben ook nog eens dezelfde achternaam, ook al zijn ze geen (directe) familie van elkaar.
De ervaring die in het huidige leven tot bewustzijn mocht komen is een diep besef van wie hij is, juist omdat ik dat destijds niet hebben kunnen zien, horen en ervaren.
Om daarmee de route van invulling (we willen tenslotte alles kaderen en een naampje geven op Moeder Aarde) los te laten en naar aanvulling te bewegen.
Liefde IS en kan alleen bestaan in en vanuit alle vrijheid. 
Door allebei met een ander getrouwd te zijn was de uitnodiging aanwezig om de onvoorwaardelijke Liefde in ons huwelijk te brengen. 
 
Terug naar de 11 in het geboortegetal.
In 2003 heb ik besloten om mijn baan als Human Resources Officer bij een internationaal bedrijf op te geven. Ik had net een promotie aangeboden gekregen en was benoemd tot high potential van de europese organisatie. Ik was ambitieus om mij zover als mogelijk te ontwikkelen binnen het vakgebied en daar paste de promotie, waar ik lange tijd naar heb verlangd, uitstekend bij. Maar nu het voor het oprapen lag deed het mij niets meer en blijven hangen in de huidige functie vond ik ook geen optie. Ik stelde aan mijn lieve man voor dat ik ontslag zou nemen en samen enkele maanden door Australië te reizen. Hij was meteen voor en zo gezegd zo gedaan. Met het idee dat ik na terugkeer weer snel aan de bak zou gaan... 
Bij thuiskomst kwam ik echter in de leegte terecht. Wist absoluut wat ik niet meer wilde, maar wat dan wel?
Geen idee. Van een ambitieuze vrouw die haar zaakjes goed voor elkaar had, was er in ene niets meer over. Althans, voor de werkelijkheid van prestatie en uiterlijk vertoon die op Moeder Aarde zo bekend is.
  
Ik heb mogen voelen & ervaren dat het in onze maatschappij niet op prijs wordt gesteld als je, voor de uiterlijke ogen en oren, niets doet. Uiteraard ontwikkelde ik mij een slag in het rond met trainingen, consulten etc. om mezelf uit te kleden tot aan de kleinste tenen aan toe wat ik niet ben en ook nooit geweest. 
In 2008 ben ik gestart met Engelen in Praktijk en dat betekent zoveel als 5 jaar die daar tussenin hebben gezeten. Diepe oordelen en veroordelingen zijn er door de buitenwereld uitgesproken over dat mijn lieve man alleen het geld binnen moest brengen en als ze al niet werden uitgesproken waren ze wel zichtbaar in de oogopslag en voelbaar in het energieveld. Een mooie spiegel voor mij om onafhankelijk van alles en iedereen trouw te blijven aan mijn hart. 
 
Rene MarielleTerwijl wij, achteraf gezien, samen een gevangenschap hebben uitgewerkt. Tot het moment dat deze ervaring tot bewustzijn mocht komen en de gevangenis ontmanteld kon worden.
Wat er feitelijk is gebeurd is dat de lieverd voor de centen heeft gezorgd en ik voor de ontwikkeling op energetisch niveau. Feitelijk hebben we voor elkaar gezorgd, alleen dat inzicht is pas later tot stand gekomen. Op diep niveau hebben we afhankelijkheid vs onafhankelijkheid binnen een relatie en binnen onszelf uitgewerkt.
We hebben samen ons huwelijk geheeld en inderdaad de onvoorwaardelijke Liefde binnen onze relatie gebracht.
 
De oordelen en veroordelingen zijn krachtige aanwezig als het om "dader en slachtoffer" gaat binnen onze maatschappij.
Maar wat weet je werkelijk van het volledige plaatje waarbinnen de betreffende ervaring valt? 
 
  
 1945 - 2015
Daarmee zijn de drie ervaringen besproken en we eindigen met de vierde ervaring.
Deze mocht pas onlangs tot volledig bewustzijn komen, omdat eerst de andere ervaringen in het volle licht stonden.
Ik wist al langere tijd dat ik in de tweede wereld oorlog onvrijwillig om het leven ben gekomen, maar het volledig tot bewustzijn laten komen is toch heel iets anders. 
In de maand maart zijn we een week naar de Eifel geweest, in Duitsland. Op een dag hebben we Trier bezocht en deze stad beviel ons voor geen meter. Uiterlijk ziet het er prachtig uit, maar op energetisch niveau is er sprake van zwaarte en een kort lontje. We zaten op een terras en in ene wilden we allebei de stad uit, ook al waren de glazen nog half vol.
Het moment was aangebroken dat duidelijk mocht worden dat wij in deze ervaring ook een beginnende relatie hadden. Allebei van joodse komaf. We zijn elkaar op gegeven moment kwijtgeraakt en allebei om het leven gebracht.
 
Ik heb ondergedoken gezeten, in 1944 verraden en in 1945 in een kamp om het leven gekomen. In mijn geboortedatum is de verwijzing duidelijk zichtbaar en mijn lieve schat is zelfs op 5 mei jarig, de dag van de vrijheid.
De puzzelstukjes vielen als vanzelf op z'n plaats dat we allebei zo'n grote behoefte hebben aan vrijheid en met een grote integriteit in het leven staan. What you see is what you get.
We houden allebei van kwalitatief goed eten, kunnen er enorm van genieten.
Ik heb een diep wantrouwen gekend richting de buitenwereld, angst dat mij iets zou worden aangedaan, en dat kan ik nu ook zo goed plaatsen.
De grootste rijkdom is om jezelf te leren kennen!
In de vroege kindertijd heb ik wekenlang dezelfde droom gehad van een duikplank en als je daarvan afsprong kwam je in een zwembad boordevol lijken terecht. Een krachtige verwijzing naar het massagraf waar mijn lichaam uit de vorige ervaring in terecht is gekomen.  
 
Het is niet voor niets dat ik een bedrijf heb in de Wereld van Energie. Door het vastzitten in de energetische gevangenis heb ik een krachtige leerschool gekregen in de Wereld van Communicatie.
Ik snap nu ook zo goed dat er zoveel Groei & Bloei Vragen zijn opgenomen in de E-Bookreeks om de lezer uit te nodigen bij zijn/haar waarheid uit te komen. Want mijn waarheid hoeft de jouwe niet te zijn!
Je hoeft maar te kijken naar de tweede wereldoorlog om te beseffen hoe gevaarlijk het is om de waarheid buiten jezelf te zoeken, in de hoop dat de ander het beter weet.
 
Doordat voor een lange periode niet duidelijk is geweest waar ik eindigde en de ander begon heb ik mogen ervaren dat we de neiging hebben op Moeder Aarde om de verantwoordelijkheid buiten onszelf te plaatsen. Liever op een ander vertrouwen dan gezonde keuzes te maken voor jezelf. Want dat is pas eng als je niemand meer verantwoordelijk kunt houden, buiten jezelf, voor de keuzes die je maakt!  
 
Tegelijkertijd zijn de afgelopen tientallen jaren niet bepaald makkelijk geweest omdat we te weinig benoemen waar het werkelijk overgaat, te weinig daadwerkelijk verbinding maken. Wat had het fijn geweest om wat vaker een heerlijke knuffel te ontvangen onderweg, onafhankelijk of de ander mij wel of niet begreep. Liefde is overstijgend qua alle mogelijke, uiterlijke, verschillen en juist omdat ik er zo in heb vastgezeten weet ik tot aan de kleinste tenen aan toe wat Liefde IS en waarin we onszelf en elkaar vastzetten in naam van Liefde.
De Liefde creëert een brug voor een mooie ontmoeting in het moment. 
 
Tenslotte sta ik graag nog even stil bij de maakbaarheid van het leven. (Een populair gedachtengoed in de wereld van individualisme waarin we een krachtige ommezwaai mogen maken; we zijn immers SAMEN aanwezig op Moeder Aarde om de Nieuwe Wereld krachtig neer te zetten.) The American Dream, dat alles mogelijk is, als je er maar hard genoeg voor werkt. Voor de uiterlijke ogen en oren kan dat wellicht het geval zijn, maar het gaat voorbij aan de Wereld van Energie. Als je een ervaring hebt te beleven, dan is dat hetgene wat gebeurt en niet anders. Wat jij WEL bepaalt is de intentie waarmee je jouw leven tegemoet treedt.
Maar de ernstig zieke persoon die herstelt heeft het niet beter gedaan dan het mooie mens die aan de ziekte komt te overlijden.
En degene met werk is niet beter, mooier of succesvoller dan degene die zichzelf helemaal uitkleed en opstaat in puur Zijn.
 
De zoektocht naar Liefde, gezondheid, een baan, het verlangen naar een kind etc. brengt je waar je wezen mag:
Bij jezelf.
 
 
 44
In 1944 heeft iemand mij verraden en vandaag bereik ik de leeftijd van 44 in de huidige ervaring.
Een mooie symboliek qua getallen.
De cirkel is rond.
Destijds een noodzaak om in volledige onzichtbaarheid op te gaan en in de huidige ervaring een krachtige uitnodiging om in zichtbaarheid op te staan. 
Hoe mooi wil je het hebben?
Een heerlijk lesje op zichzelf! 
In en vanuit alle vertrouwen. 
 
Voor een lange periode heb ik gehoord "het lijkt net alsof de buitenwereld nog even mag beseffen dat jij er bent."
En nee, het was nog niet de bedoeling om naar buiten te treden, even geduld Mariëlle. Aangezien geduld geen kernkwalititeit van mij is, bleek het een levensles op zichzelf te betekenen!
 
Inmiddels kom ik steeds dieper tot rust, in de wetenschap dat Ik Ben.
Oh JA!
 
Ik ben expert op het gebied van communicatie met jezelf en de ander, Wereld van Energie én verbinding vanuit het mooie hart. 
Als ik jou kan begeleiden op de momenten dat het nodig of wenselijk is tijdens het bewandelen van jouw unieke levensroute en om met beide benen in de Nieuwe Wereld op te staan, dan weet je de weg naar Engelen in Praktijk te vinden!  
 
In en vanuit alle Liefde.
Wij Zijn de Nieuwe Wereld. 
 

Halo