Linkedin twitter


Previous Next

 

Nieuwsbrief2 EIP

Lichtbrief

AanmeldenNieuwsbrief

  

 

EngelenKaart EIP

Engelenkaart Trekken

Meer Informatie

 

Trek een Engelenkaart


Activiteiten Engelen in Praktijk

 
 
Veer
Hart tot Hart gesprekPersoonlijke Boodschap Engelen in Praktijk
Een gesprek van Ziel tot Ziel
 
Je hebt behoefte om te praten met iemand die je begrijpt.
Zonder dat je hoeft uit te leggen.
Omdat je nu eenmaal in een werkelijkheid leeft die voor geen meter passend is bij de roep van jouw Ziel en/of de kinderen die aan jouw liefdevolle zorg zijn toevertrouwd. 
 
Je hoeft niets, er wordt niets van je verwacht en je mag alles delen. 
Zo belangrijk in een werkelijkheid waarin we nog te vaak ons mond houden omdat er zoveel oordelen en veroordelingen bestaan. 
 
Heerlijk om je vrijuit te kunnen uitspreken in datgene wat je op jouw hart hebt zodat het niet vast gaat zitten in jouw mooie lijf. 
 
Tegelijkertijd neemt Engelen in Praktijk je mee in de rust. Om zo letterlijk een rustpunt te creëren en te voelen dat je er helemaal mag zijn. 
Een warm bad!
 
 Investering: 
Je kunt betalen door middel van:
* Geld
* Een kleurrijke bos bloemen
* Actief reclame te maken voor de activiteiten en E-Books van Engelen in Praktijk
* Een engelenbeeld
* Een plant voor binnen
* Een plant voor buiten
* Een boek
* Een waardebon voor een spirituele- of biologische winkel.
 
Voel wat je wilt geven en ga daarvoor!
   
 
 Geïnteresseerd: 
Meld je dan nu aan door het formulier in te vullen.
 
Voor een afspraak in de praktijkruimte van Engelen in Praktijk ontvangen we graag de dagdelen en dagen die jou het beste uitkomen. 
Dat versnelt het maken van een afspraak. 
Alvast bedankt!
 
 
  
 
Veer
LezingLezingen Engelen in Praktijk
Engelen in Praktijk geeft op uitnodiging lezingen over de kracht van overtuigingen, de wereld van energie en bovenal de nieuwe wereld en de allesomvattende route daar naar toe.
 
Mariëlle Kroon, oprichter en eigenaar van Engelen in Praktijk, is geboren met de energie van het Goddelijk bewustzijn en heeft stap voor stap de vele overtuigingen uitgekleed die we gratis en voor niets ontvangen uit de familielijn, vaak vele generaties terug. En de krachtige oordelen en veroordelingen die we collectief in stand houden en daarmee onszelf en elkaar bij gelegenheid vastzetten.
En dat beschouwen we nog altijd als waarheid.
We zijn een krachtig vat boordevol met overtuigingen en het is tijd om deze uit te kleden zodat het mooie hart zich volledig kan openen.
 
Mariëlle Kroon kan als geen ander verwoorden wat het betekent om te leven in een werkelijkheid die niet passend is bij de roep van de Ziel en zodoende een brug te creëren naar de kleine en grote(re) mensenkinderen van de nieuwe wereld. 
 
Weet dat een lezing van Engelen in Praktijk plaats vindt op basis van interactie.
Het is tenslotte de bedoeling dat we samen de werkelijkheid creëren waarin het heerlijk is om te leven. 
 
 
  
  
Veer
RituelenRituelen
 
Relaties worden beeindigd, nieuwe relaties gestart die maar al te vaak bestaan uit samengestelde gezinnen, banen worden ingewisseld, een periode van ziekte afgesloten etc. 
 
Voor de uiterlijke ogen en de verstopte oren is het allemaal prima voor elkaar, maar klopt het ook op energetisch niveau?
 
En zeker als er meerdere gezinsleden dienen mee te bewegen; is dat vanuit de heersende energie ook daadwerkellijk mogelijk?
 
Het is mogelijk dat een periode allang is afgesloten en je toch aan de betreffende situatie en/of persoon blijft vastzitten. 
Het antwoord is maar al te vaak op energetisch niveau te vinden. 
 
Met een ritueel, die passend is bij de situatie en personen, is het mogelijk om inzicht te ontvangen zodat de betreffende situatie volledig afgesloten kan worden zodat het nieuwe daadwerkelijk een kans ontvangt om te groeien en bloeien.  
 
 
 Geïnteresseerd: 
Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
 
 
  

Halo